A Te üzletedért!

Arculat | Logo | Webdesign | Grafika

Többet rólam

Kicsi korom óta a színek, a tervezés és az alkotás a szenvedélyem. Imádom a kreativitást, az ötletes megoldásokat. Ezért, amikor anno szüleim megvették az első számítógépünket a rajzolós program új dimenzióba emelte a kifestőket, rajzlapokat és színes ceruzákat ahol ismét megcsillanhatott ifjúkori kreativitásom.
Ekkor kezdődött minden.
A példa is jól mutatja, hogy már gyerekfejjel örömömet leltem digitális alkotásban. Ecset eszköz, színek, alakzatok kavalkádja és mi jöhet még?
És berobbant az internet és ezzel együtt a képszerkesztés. Mint a szárnyát próbálgató sas, letöltöttem egy ingyenesen elérhető képszerkesztő programot és kezdett kinyílni a világ. Autodidakta módon folyamatosan képeztem magam és a hobbim kezdett a szenvedélyemmé válni. Hajtott a tudásvágy, hogy minél több és látványosabb technikákat sajátítsak el. Hogy a bennem lakozó képvirtuóz kitörhessen. Na, ez tetszik nekem!
Pár év múlva az egyetem elvégzésével dolgozni kezdtem. Több munkahelyem is volt, de valahogy egyiket sem éreztem a magaménak. Mindenhol csak az alkotás részét élveztem a legjobban.  Sokat gondolkoztam és sok idő telt el azzal, míg kirajzolódott, hogy mi az igazából nekem való munka. Mi az, amiben megtalálom önmagam. Valami olyat szerettem volna csinálni, amit igazán szeretek.
Egy napon az világhálót böngészve rátaláltam a webdesign tanfolyamra. Felkeltette az érdeklődésem, ezért elolvastam, hogy mi az, amit nyújthat nekem. És ekkor jött a Heuréka érzés!
Ez az! Ezt akarom csinálni! Ebben minden benne van, amit szeretek. Az alkotás, a tervezés, a kreativitás. A hobbim lehet a munkám!
Nem is tétováztam. Jelentkeztem és elkezdődött a tanulásnak egy újabb szakasza. Minden nap csak úgy szívtam magamba a tudást. Az addigi tudásomat újabb és újabb dolgokkal bővítettem.
Közben pedig már jöttek a különböző megkeresések és igények, így már valódi szolgáltatásként kamatoztathattam a tudásomat. Mondanom sem kell, nagyon örültem neki!
Most már elmondhatom, hogy megtaláltam az igazit. Azzal foglalkozhatok, amit valóban szeretek.
A munkám a hobbim! Webdesigner vagyok!